KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

O przedszkolu

Przedszkole Gminne we Władysławowie to placówka publiczna, której organem prowadzącym jest Gmina Władysławów, a organem nadzorującym - Kuratorium Oświaty w Poznaniu, Delegatura w Koninie. Przedszkole mieści się w dwupiętrowym budynku, przy ulicy Kaliskiej. Otacza je bardzo duży ogród z dwoma odrębnymi, bezpiecznymi placami zabaw - dla dzieci młodszych i starszych.

W budynku przedszkola znajduje się 7 dużych, przestronnych, dobrze wyposażonych w zabawki i pomoce dydaktyczne sal dydaktycznych. Każda z nich ma własny, indywidualny wystrój oraz charakter.

Warunki lokalowe placówki są owocem systematycznych, świadomych poczynań oraz solidnej pracy obecnych i poprzednich gospodarzy obiektu: Organu Prowadzącego, Dyrektorów, Rady Gminy, nauczycieli, pracowników obsługi, sponsorów oraz rodziców.

Poniżej prezentujemy zdjęcia Przedszkola Gminnego we Władysławowie